Tapahtumat

Tapahtumat Levinillä


Wine + Paint

Empty Canvas & Full Glass - taiteelliset lasilliset Levinillä!

Super suosittu viiniä ja maalausta konsepti on saapunut Levinille. Tule yksin, yhdessä ystäviesi tai vaikkapa työporukkasi kanssa pitämään hauskaa ja toteuttamaan taiteellisia näkemyksiäsi! Kaksi tuntia kestävän illan aikana maalataan taulu Porvoon taidekoulun opettajan johdolla ja samalla voit nautiskella itse tuomaasi lempiviiniä. Tämä tapahtuma on super rento, tärkeintä on hauskuus ja toteutus, ei niinkään lopputulos!

Seuraavat Wine + Paint illat:

Pe 27.10 klo 18-20

Hinta 39€ / hlö. Hinta sisältää tyhjän maalauspohjan ja akryylivärien sekä muiden maalaustarvikkeiden käytön. Illan aikana tarjolla myös teetä.

Toimi näin!

  1. Ilmoittaudu mukaan asiakaspalvelu@levinporvoo.fi. Saat sähköpostitse vahvistuksen ja laskun.
  2. Ota halutessasi mukaan viini (Levinillä ei ole A-oikeuksia) ja saavu paikalle Levinin juhlatilaan n. 10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.
  3. Kuuntele ohjaajan antamia maalausvinkkejä ja pidä hauskaa!
  4. Ota taideteoksesi mukaan ja jaa halutessasi muistoja someen @levinporvoo

Kierräys & Keräily - joulunalus kirppis 

La 21.10.2023 klo 10-17

Laita vanhat joulukoristeet, lelut, astiat, keräilyesineet ja muut kaapeissa turhaan seisovat tavarat kiertoon ja varaa myyntipöytä Kierräys & Keräily kirppikseltämme. Tai tule tekemään upeita löytöjä vaikkapa joululahjoiksi tai omaksi iloksi! Joulunalustapahtuma on avoinna yleisölle klo 10-17 ja voit nautiskella samalla kirppiskahvilan antimista.

Myyntipöydät:

Pieni (110x60) 30€, Iso (200x60) 50€. Myyntipöydässä valmiiksi valkoinen pöytäliina sekä tuoli ja sähköt. Myyntipöytiä saatavilla rajoitetusti. Varaa pöytä täältä.

Tervetuloa!

Yksinyrittäjien pikkujoulut

La 4.11.2023 klo 16-22

Hei sinä yksinyrittäjä tai mikroyrittäjä, jolta puuttuu oma työyhteisö kenen kanssa juhlia pikkujouluja: tule Levinille juhlimaan yhteisiä pikkujouluja lauantaina 4.11! Tervetulleita ovat tietysti kaikki yrittäjät tai yrittäjiksi haluavat ja voit halutessasi ottaa myös ystäväsi mukaan. Vietetään hauska, inspiroiva ja rentouttava ilta, verkostoidutaan samalla ja vaihdetaan ajatuksia yrittäjyydestä ja maailman menosta.

Lippu 89€ /hlö (sis.alv.) Laskutus. EARLY BIRD HINTA 79€! Varaa lippusi 8.10.23 mennessä ja saat sen edullisemmalla hinnalla.

Sisältää: Taste Catering illallinen, glögi & suklaa jälkiruokabuffet, puhetaiteilija Jenni Janakan viihdyttävä ja voimaannuttava show, Duo Amanda & Petri tausta -ja tanssimusiikit sekä hauskan illan yrittäjäkollegoiden seurassa!

Dresscode: juhlavan jouluinen pukeutuminen

Lisätiedot ja varaukset: asiakaspalvelu@levinporvoo.fi, 044-3545771

Majoitusta vailla? Kerro tämä meille varausta tehdessäsi niin annamme sinulle etukoodin RUNO -hotelliin.

Joulukorttipaja

Ke 22.11 ja ke 29.11 klo 18-20

Tule taiteilemaan omat persoonalliset joulukortit ja ilahduta lähimmäisiäsi joulun alla perinteisellä tervehdyksellä! Joulukorttipajassa saat 9 kpl korttipohjia, joihin voit maalata tai piirtää omat joulutunnelmat. Saat opastusta ohjaajaltamme Leena Stolzmannilta ja voit nautiskella samalla kupposen lämmintä glögiä joulumusiikin soidessa Levinin tunnelmallisessa juhlasalissa.

Hinta 39€ / hlö.

Ilmoittaudu mukaan täältä.


Tapahtuma toteutuu jos osallistujia on minimissään 6 hlö. Maksimiosallistujamäärä 25 hlö. Tapahtuma on K18.

Tervetuloa!

ps. järjestämme Wine + Paint tapahtumia myös ryhmille ja yrityksille! Kiva idea tyhypäiviin, ystävien yhteiseen illan viettoon, synttäreille tai vaikkapa polttareihin. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.