Tapahtumat

Tapahtumat Levinillä


Wine & Paint

Empty Canvas & Full Glass - taiteelliset lasilliset Levinillä!

Super suosittu viiniä ja maalausta konsepti on saapunut Levinille. Tule yksin, yhdessä ystäviesi tai vaikkapa työporukkasi kanssa pitämään hauskaa ja toteuttamaan taiteellisia näkemyksiäsi! Kaksi tuntia kestävän illan aikana maalataan taulu Porvoon taidekoulun opettajan johdolla ja samalla voit nautiskella itse tuomaasi lempiviiniä. Tämä tapahtuma on super rento, tärkeintä on hauskuus ja toteutus, ei niinkään lopputulos!

Seuraavat Wine & Paint illat:

Seuraavista Wine & Paint illoista ilmoitetaan pian!

Wine & Paint illan hinta on 39€ / hlö. Hinta sisältää tyhjän maalauspohjan ja akryylivärien sekä muiden maalaustarvikkeiden käytön sekä taideohjaajan opastuksen. Illan aikana on tarjolla myös teetä.

Toimi näin!

  1. Ilmoittaudu mukaan asiakaspalvelu@levinporvoo.fi. Saat sähköpostitse vahvistuksen ja laskun.
  2. Ota halutessasi mukaan viini (Levinillä ei ole A-oikeuksia) ja saavu paikalle Levinin juhlatilaan n. 10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.
  3. Kuuntele ohjaajan antamia maalausvinkkejä ja pidä hauskaa!
  4. Ota taideteoksesi mukaan ja jaa halutessasi muistoja someen @levinporvoo

Tapahtuma toteutuu jos osallistujia on minimissään 10 hlö. Maksimiosallistujamäärä 25 hlö. Tapahtuma on K18.

Tervetuloa!

ps. järjestämme Wine & Paint tapahtumia myös ryhmille ja yrityksille! Kiva idea tyhypäiviin, ystävien yhteiseen illan viettoon, synttäreille tai vaikkapa polttareihin. Kysy lisää asiakaspalvelustamme


Lasten DISCO ke 13.3.2024

DJ DISCO -KOIRA soittaa pienen väen toivebiisejä discopallon ja värivalojen loisteessa. Erilliset discoillat alle kouluikäisille ja alakouluikäisille.

KLO 17-18.30 ALLE KOULUIKÄISET

KLO 19-20.30 KOULUIKÄISET 1-6 LUOK.

5€ / LAPSI. Maksu käteisellä tai mobilepay paikan päällä Levinillä saavuttaessa.

Myynnissä mehua, poppareita ja pientä makeaa, vanhemmille kahvia ja virvokkeita. Vanhempi veloituksetta mukana discossa illan ajan.

Voit lähettää meille biisitoiveita ennakkoon sähköpostitse asiakaspalvelu@levinporvoo.fi!

Meditaatio ja sointukylpy - rentoutusiltapäivä Levinillä la 23.3.24 klo 15-17

Olet lämpimästi tervetullut upean tunnelmalliseen Levinin juhlatilaan nauttimaan harmonisesta ja palauttavasta Sointukylpy -äänimaljarentoutuksesta!

Iltapäivän ohjelma:

Alkumeditaatio

Peter Hess Sointukylpy Syvärentoutus

Yhteinen tee- & herkutteluhetki

Aloitamme rentoutuksen tekemällä lyhyen ohjatun meditaatiomatkan. Pääset alkumeditaation aikana virittäytymään alustavasti rauhoittumisen tilaan, jotta voit kokea syvän rentoutumisen tilan Sointukylvyn aikana. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta meditaatiosta aiemmin, saat ohjausta harjoituksen tekemisessä.

Meditaation jälkeen saat rentoutua täysin maaten mukavalla alustalla viltin alla 45 minuuttia kestävän Sointukylpy Syvärentoutuksen ajan. Sointukylpy on Peter Hess® -metodin mukainen vastuullinen äänirentoutusmenetelmä, jonka äänimaisema sekä äänivärähtelyt auttavat kehoasi ja mieltäsi rauhoittumaan sekä päästämään irti stressistä antaen sinulle tilaisuuden kokea kokonaisvaltaisen ja palauttavan rentoutuksen olotilan.
Sointukylvyn aikana Maria luo erilaisten soittimien, kuten äänimaljojen, gongin, tuulikellon ja sadekepin avulla harmonisia äänimaailmoja, joiden soidessa saat vain olla ja kokea äänien rentouttavaa vaikutusta. Paikan päältä löytyy kaikki tarvittava rentoutumiseen, mutta voit varustautua mukavilla vaatteilla ja villasukilla sekä halutessasi voit ottaa mukaan myös oman tyynyn.

Sointukylvyn jälkeen saat nauttia kofeiinittomasta teestä sekä herkullisista naposteltavista. Tapahtuman ohjaa porvoolainen Maria Lounasvaara, joka on kouluttautunut PH® Sointukylpyohjaajaksi Helsingissä vuonna 2018 ja on siitä lähtien tehnyt äänimaljarentoutuksia ryhmille joogasaleilla sekä erilaisissa tapahtumissa. Maria on koulutukseltaan lisäksi psyykkinen valmentaja, Reiki Master ja tradenomi ja hän toimii yrittäjänä Sound Spa -nimisessä yrityksessään hyvinvoinnin saralla. Hänen intohimonaan on auttaa ihmisiä voimaan paremmin palautumisen sekä kokonaisvaltaisen itsensä kehittämisen keinoin.

Osallistumismaksu: 39 € / henkilö

Paikkavaraukset: asiakaspalvelu@levinporvoo.fi

Tapahtuma järjestetään mikäli minimiosallistujamäärä 8 henkilöä toteutuu.

Rentoutujien kokemuksia Sointukylvystä:

"Tuntuu siltä kuin hieronnassa käynnin jälkeen – kevyt olo."

"Kaikki ulkopuolinen tuntui häviävän, kuulin vain äänimaljojen ja gongin äänet."

"Sointukylvyn jälkeen olo tuntuu raukealta."
"Huikean miellyttävää ja rentouttavaa. Hyvin toimii kehossa, mielessä ja kaikessa!"
"Ei ajattelua, ei suorittamista, vaan hetki itsen kanssa. Voiko parempaa pyytää."


Tulossa myös!

RETRODISCO K50

Iltapäivätanssit arki-iltapäivänä tai viikonloppuillan discomovet DJ:n soittaessa menneiden vuosien discohittejä! 

Yhteislauluhetki

Vaihtuvien teemojen mukaiset lauluillat levinin tunnelmallisessa holvikellarissa.

Tapahtumien ajankohdat ilmoitetaan pian!Pidätämme oikeuden tapahtumien peruuttamiseen mikäli osallistujia ei ole riittävää määrää.