Asiakkaamme kertovat

Laura

Porvoo

"Meillä oli todella onnistuneet hääjuhlat, kiitoksia! Tila on ihanan viileä kesähelteillä ja sai paljon kehuja juhlavierailtakin."


Kia

Porvoo

"Juhlatila on ihan huippu. Niin tunnelmallinen ja muuntuu helposti moneksi. Ei väliä onko 20 vai enemmän porukkaa niin silti tunnelma on ihana. Ja kaikki vieraamme ihastelivat sitä. Olimme erittäin tyytyväisiä. Ja plussaa siitä että keittiöstä löytyy astioita, kaikenlaisia laseja, tarjoiluastioita, kynttelikköjä ym.

Levinin konsepti toimi meille hyvin. Juuri näin halusimmekin; tuoda omat juomat ja ruoat.  Yhteydenpito toimi hyvin ja saimme selkeät ohjeet. Palvelun koimme helpoksi ja ystävälliseksi.


Anna

Porvoo

"Vietimme Levin Porvoossa tunnelmalliset pikkujoulut. Kauniisti vanhaa vaalien sisustettu holvikellari sopii moneen! Omat juhlamme vietettiin ajan hengen mukaisesti pienessä porukassa, mutta ajatus karkasi väkisin jo tulevan syksyn rapujuhliin, ystävien ja hyvän ruoan pariin! Levin Porvoo on monipuolinen, tyylikkäästi laitettu tila paraatipaikalla joen rannalla joka taipuu moneksi, suosittelen lämpimästi!"Heli

Porvoo

"Tila oli aivan ihana häillemme ja juhlavieraat kehuivat paikkaa todella paljon! Juhlamme onnistuivat täydellisesti. Suosittelemme kyllä varmasti juhlapaikkaanne kaikille. Kiitokset vielä tuhannesti hyvästä ja joustavasta palvelusta. "


Marianne

Porvoo

"Juhlatila soveltui erinomaisesti juuri tähän meidän yrityksemme tilaisuuteen. Konsepti on toimiva, lisäarvoa antoi se, että olitte listanneet muutamia vaihtoehtoja mistä tilata esim. catering palvelu. Itse valitsimme ravintola Porvoo golfin ja olimme siihen erittäin tyytyväisiä. Asiakaspalvelu toimi kiitettävästi. Meille tärkeä laitteiden testaus saatiin yhdellä kertaa hoidettua ja luvatut muutokset/lisäykset oli sovitusti hoidettu. Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen ja tulen käyttämään tilaa myös tulevaisuudessa. Suosittelen lämpimästi.Per

Porvoo

"Tilaisuuden teemana oli Oktoberfest johon Levinin tila sopi aivan mainiosti. Tilaisuudessa soi akustinen vaskimusiikki muutaman erikokoisen bändin toimesta. Tila toimi tähän yllättävän hyvin. Keskustelu pöytien ääressä onnistui hyvin. Meille konsepti oli juuri sopiva. Saimme tehdä tilaisuudesta itsemme näköisen. Pöydät oli laitettu sovitulla tavalla. Muutama poisjäänti aiheutti siihen pientä muutosta. Yhteistyö kansanne toimi moitteettomasti. Toivomuksiamme toteutettiin ja kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaukset."


Johanna

Savonlinna

"Levin Porvoo tarjosi täydelliset puitteet 30 -luvun henkeä kunnioittaville "salakapakka"-teemaisille syntymäpäiville! Tilan tunnelma oli kuin kirsikka kakun päälle tähän hämyiseen, kynttilänvalon täyteiseen glamourteemaan. Mahduimme noin 50-hengen porukalla erinomaisesti ruokailemaan ja tilaa jäi ruhtinaalisesti tanssille bändin säestyksellä. Sijainniltaan Levin mahdollistaa todella vaivattomasti juhlien jatkumisen Porvoon yöelämässä ja siirtymisen yöpuulle keskustan hotelleihin näin ulkopaikkakuntalaisena, koska kaikki on kävelymatkan päässä tästä kauniista jokirannan kohteesta."